NOVO! KOLESARSKI SERVIS V NORDIC by PETRA MAJDIČ

Orientacija

Program Zabavna orientacija zajema tri sklope:

Orientacija je šport, ki ponuja izziv tako rekreativcem kot vrhunsko pripravljenim tekačem, še posebej pa ga priporočamo za poslovne skupine, ki si želijo nadgraditi komunikacijo v ekipi, izboljšati sprejem informacij med posameznimi deležniki. Tisto najboljše pri tej aktivnosti pa je, da je primerna za vse – tako za tiste z več kot za tiste z manj kondicije; izvajamo jo na terenih, ki so primerni za rekreativce.
 

Zakaj Zabavna Orientacija? 

Posel smo ljudje, zatorej drži, da je od nas odvisno tudi izboljšanje poslovnih rezultatov, kar dosežemo le s povezovanjem in sodelovanjem. Ključna ideja programa Zabavna orientacija je skozi zabavno doživetje poudariti pomen direktne komunikacije, deljenja in sprejemanja informacij ter sodelovanja, s čimer se soočamo tako v poslovnem kot tudi zasebnem vsakdanu. Vsaka organizacija je tako močna oz. uspešna, kot je močan oz. uspešen njen najšibkejši člen.

Kje se program izvaja?

Program Zabavne Orientacije izvajamo tako v naravi, kjer je izvedba seveda optimalna, kot tudi v kakšni športni dvorani (v primeru dežja). Dogodek organiziramo na katerikoli lokaciji po vaši izbiri, seveda vam pa z veseljem priporočamo katero od naših že preizkušenih lokacij (Ob Bloškem jezeru, Rogla, Pokljuka, Planica, Lipica, Posestvo Brdo, Jezersko, Kamniška Bistrica, Obala,…) – najpomembnejše je, da se tudi glede lokacije povsem prilagodimo vašim namigom in željam.

Kaj potrebujem?

Dobro voljo, športna oblačila oz. za prosti čas (tudi jeans povsem zadošča), udobno športno obutev (priporočamo zaprto obutev, ne natikače+ mobilni telefon s polno baterijo 

Kako je s hrano?

Mi vas ob prihodu na lokacijo pozdravimo in “častimo” z rogljički ter sadjem. Seveda pa vam ob doplačilu z veseljem uredimo tudi kosilo na izbrani lokaciji – v kolikor vam je ljubše, pa lahko za to poskrbite tudi sami.

Program Zabavna orientacija zajema tri sklope: 

SKRITI ZAKLAD (trajanje ca 30 min, fizična zahtevnost nizka; izjemno zabavna in dinamična igra, kjer udeležence razdelimo v skupine; izziv naloge je s čim manj namigi posredovanimi s strani inštruktorjev v 10-20 sec intervalih kar najhitreje najti skrito točko na terenu); 

LABIRINT (trajanje ca 40 min, fizična zahtevnost izziva nizka do srednja; v označenem prostoru je potrebno kar najhitreje najti vse točke; prisotnost na točkah se meri z računalniškim sistemom; udeležencem je v pomoč sposobnost prostorske orientacije, ki je v pomoč pri načrtovanju poti skozi labirint; poseben izziv predstavlja naloga, ki jo udeleženci izvajajo v parih in sicer en udeleženec vstopi v labirint z zavezanimi očmi in sledi verbalno podanim informacijam svojega kolega v paru; izziv par premaga, ko uspešno čipirata oz. zaznata vse točke v labirintu) 

MOBILNA ORIENTACIJA (trajanje ca 50 min, fizična zahtevnost nizka do srednja; preizkusite sposobnost komunikacije ter podajanja navodil ostalim članom ekipe kot tudi vašo sposobnost sprejemanja in sledenja navodilom; udeležence razdelimo v naključne skupine po 4 osebe / skupino – dva člana ekipe imata zemljevid ter po telefonu z namigi in informacijami, katere bereta z zemljevida, usmerjata preostala dva člana, ki gresta na teren in po prejetih navodilih kolegov iščeta in registrirata točke na terenu, katere se nahajajo v radiju 2000m; na polovici izziva sledi menjava vlog znotraj ekip.

  Ime in priimek ali organizacija *

  E-mail naslov *

  Telefonska številka *

  Izbrani datum *

  Teambuilding program *

  Število oseb *

  Prehrana *

  Opombe