NOVO! KOLESARSKI SERVIS V NORDIC by PETRA MAJDIČ

Koktajli

Zakaj bi olimpijada pomenila le naporne treninge, bolečino v pripravah, boj s stotinkami, mrazom ali vročino 😉 Marsikdaj se prileže tudi bolj sproščena, taka uživaška in zabavna olimpijada, kjer smo na koncu prav vsi zmagovalci, ko pokušamo kombinacije, ki smo jih z največjo skrbnostjo in predanostjo ter domiselnostjo zmešali, da na koncu le še nazdravljamo in degustiramo katera zmes sestavin je dobitna kombinacija. ZMEŠANE PREGREHE ŠE KAKO VREDNE GREHA

KAJ JE KOKTAJL OLIMPIJADA?
Večina nas pozna koktajle, kot so Cosmopolitan, Bloody Mary, Cuba Libre ali Mojito.
Koliko pa nas ve, kako se jih pravilno pripravi? Priznani in uveljavljeni mojstri priprave koktajlov vam razkrijejo marsikatero skrivnost, kako pripraviti vrhunske koktajle.
Vodena priprava koktajlov, show predstava mešanja koktajlov in zaključni izziv, v katerem se pomerijo ekipe v mešanju koktajlov – vse to so vsebine, ki jih lahko pričakujete na tej delavnici.

KJE in KDAJ IZVAJAMO KOKTAJL OLIMPIJADO?
Lokacije po želji naročnika – Rogla, Bovec, Pokljuka, Logarska dolina, tudi na kakšni terasi lokala z razgledom – to je le nekaj namigov. Sicer pa pridemo na katerokoli lokacijo, ki si jo zamislite.
Smo potujoča koktajl olimpijada.

KAJ POTREBUJEM?
Navdih in željo po ustvarjanju ter lastni ustvarjalnosti.
Za vse ostalo poskrbimo mi.
Upsss – da ne pozabimo – edino kar boste zmešali, ne smete pozabiti – boste morali tudi zaužiti.

KAKO POTEKA KOKTAJL OLIMPIJADA?
Ob pričetku Welcome drink za vse udeležence
Kratka razlaga zgodovine pijače, inventar za pripravo koktajlov
Načini mešanja, priprava koktajlov
Pokaz in razlaga priprave (4-5) svetovno znanih koktajlov (tudi brezalkoholni) Udeležence organiziramo v skupine (odvisno od števila udeležencev) Udeleženci v skupini sami pripravljajo mešanice, pri tem jim pomaga in jih usmerja barman
Na koncu skupine pripravijo »Koktajl presenečenja«, ki ga komisija oceni, skupaj z zgodbo o nastanku.

KAJ ŠE MORAM VEDETI?
Da se ta olimpijada odlično spaja še s kakšno drugo aktivnostjo tekom dneva (E-bike, kulinarična delavnica, iskanje zaklada, kaj adrenalinskega kot je zip line) in da potem za veliki finale sledi koktajl olimpijada, ki se razvije v zabavno druženje in povezovanje tima. Če pa se zavleče in imate čas, z veseljem poskrbimo tudi za nočitev, da je pot nazaj naslednje jutro varna.

  Ime in priimek ali organizacija *

  E-mail naslov *

  Telefonska številka *

  Izbrani datum *

  Teambuilding program *

  Število oseb *

  Prehrana *

  Opombe