NOVO! KOLESARSKI SERVIS V NORDIC by PETRA MAJDIČ

JAMARSTVO

IZ SKRIVNOSTNIH GLOBIN DO NAJOKUSNEJŠIH DOBRIN

Podzemni svet popotnika očara s pravim razkošjem pojavov, ki so naša dragocena naravna dediščina. In imeli bomo ta privilegij, da ta dan dobro spoznamo podzemni svet. To je drugačen svet! Doživeli bomo lepoto podzemlja, kjer so različni vodni viri izklesali neverjetne strukture v kamnu.

Roko bomo v pozdrav podali jamarski avanturi in raziskovali ter povezani kot tim odkrivali spoznanja na poti do našega cilja – druženja ob dobri hrani in vrhunski kapljici – to je tisto kar nam narava daje v naše veselje z dobrinami nad zemljo.

ZAKAJ JAMARSTVO?

KJE IZVAJAMO PROGRAM JAMARSTVA?

V dih jemajočem in edinstvenem Slovenskem podzemnem svetu – v Jamah. Nekatere so za turizem zaprte, a vam mi v sklopu tega programa nudimo avtentično in ekskluzivno doživetje – Gorenjska (Bohinjska Bistrica – jama Govic), Logatec (Logaška jama), Kozina (jama Dimnice), Logarska dolina (Snežna jama),…

KAJ POTREBUJEM?

Dobro voljo. Željo po raziskovanju. Pogum. Imejte s seboj toplo oblačilo (vetrovko) – mi vas pred pričetkom opremimo z varovalno opremo (škornji-nam sporočite številko obutve, kombinezoni, čelade, svetila in po potrebi varovalno vrv).

KAKO JE S HRANO?

Pred vstopom poskrbimo za prigrizek lokalnih dobrot, sadje in osvežilne napitke. V sklopu celotnega programa uredimo kosilo v eni od tipičnih lokalnih gostiln ter poskrbimo bodisi za obisk vinske kleti ali kakšne druge lokalne atrakcije. Seveda za kosilo in vinsko kapljico lahko uredite tudi sami v lastni režiji, v kolikor vam je to ljubše.

KAKO POTEKA JAMARSKA AVANTURA?

Aktivnost primerna za vse udeležence, ki nimajo strahu pred zaprtimi prostori. Gre za povsem varno jamarsko avanturo v spremstvu vrhunskih inštruktorjev jamarjev, ki imajo potrebna znanja, licence ter poznajo jamo. Pred odhodom v jamo vam inštruktorji predstavijo vse kar je potrebno vedeti, razdelijo varovalno opremo (navedeno zgoraj). Nato sledi spust oz. vhod v jamo in pričetek jamarske avanture – spoznavanja jame, samega sebe ter ekipe ob odkrivanju novega. Odvisno od števila udeležencev in želja, vam v jami pripravimo še kakšno zabavno popestritev (da v popolni temi, seveda povsem varno, z vrvjo sestavite pravokotnik ali kaj podobnega).

Vsaka jama nas nagradi s tistim, kar jo dela posebno:

  Ime in priimek ali organizacija *

  E-mail naslov *

  Telefonska številka *

  Izbrani datum *

  Teambuilding program *

  Število oseb *

  Prehrana *

  Opombe